Концерт “Шампанські очі” на честь Кузьми Скрябіна у Львові

Концерт “Шампанські очі” на честь Кузьми Скрябіна у Львові

Кузьма Скрябін — один з культових виконавців, який доклав свою руку до становлення української музичної сфери. Що вже казати, якщо навіть через майже десять років після трагічної загибелі співака, тисячі українців не дають померти його творінням. Починаючи з ліричної пісні про маму, закінчуючи провокативними треками під псевдонімом “Злий репер Зеник”, творчість Кузьми живе в усіх можливих формах та варіаціях.

Якщо ви хочете насолодитись улюбленими піснями гурту “Скрябін” та вшанувати пам’ять співака, неодмінно завітайте на концерт для мами до Дня народження Кузьми “Шампанські очі”.

Коротко про концерт на честь Кузьми Скрябіна

Уявіть собі: естрадно-симфонічний оркестр Театру Заньковецької під диригентською паличкою маестро Богдана Мочурада (так-так, того самого, з яким Кузьма творив магію!) та зіркова команда гостей, готові підірвати сцену своїми інтерпретаціями хітів Скрябіна. Це буде не просто концерт, а справжній музичний феномен!

“Шампанські очі” вже давно став гарною традицією, яку започаткували батьки Кузьми та агенція VINIL. І знаєте що? Цього року концерт набуває особливого змісту — це музичний дарунок пам’яті мами Кузьми, яка завжди мріяла про щорічне свято на честь талановитого сина. Ми продовжуємо її мрію, об’єднуючи всіх, хто любить і пам’ятає Кузьму.

Тож, якщо ви прихильник або прихильниця творчості співака, одягайте свої найкращі “луїбутени”, беріть з собою “місця щасливі” і гайда на концерт! І пам’ятайте, що доки живуть пісні гурту, живе і Кузьма Скрябін.

Коли: 17 серпня 2024, 19:00

Де: FESTrepublic (вул. Старознесенська, 24)

Квитки: можна придбати за цим посиланням

Читайте також: Мистецькі Події У Львові 27-28 Липня

Схожі записи